PROJECTE

El Restaurant Canonge neix d'un projecte de la Fundació Ampans per crear oportunitats d'inserció laboral i reconeixement social a les persones amb discapacitat intel·lectual, persones que han estat formades en serveis d'hostaleria i cuina i que porten a terme la seva tasca amb professionalitat i entusiasme.

El Canonge, cuina d'il·lusions.

titol apadrinats

Alguns dels plats de la nostra carta estan apadrinats per destacats referents de la cuina de casa nostra com Nandu Jubany, Dolors Gómez o la Fundació Alícia. Persones que ens han dedicat part del seu temps creant receptes pel nostre projecte.

Carbassó amb espàrrecs i amanida (Fundació Alícia)
separador
Rossejat de fideus i sèpia (Dolors Gómez)
separador
Canelons de rostit (Nandu Jubany)
separador
Arròs de sipiones (Nandu Jubany)
separador
Bacallà a la talamanquina (Fundació Alícia)
separador

 

titol obrador

L'obrador és un espai de treball a la vista, on s'elaboren la pastisseria i els productes frescos del restaurant. L'obrador és una part essencial del Canonge, que es posa a disposició dels clients per esdeveniments particulars.

Contacte i localització

 

Formulari de Contacte

Adreçaboto localitzans

Canonge Restaurant
Passatge Canonge Montanyà, 2
08241 Manresa

Fes el tour virtual

icona fb  icona instagram

RESERVA CANONGE RESTAURANT




Omplint aquest formulari no feu una reserva definitiva, sinó que heu d'esperar la confirmació per mail o telèfon. Gràcies.